D1 speelt spannende derby in Elburg

Zaterdag 18 november, de eerste uitwedstrijd van D1 staat op het programma. Met een compleet team (14 )  reizen wij af naar het Elburg, om daar tegen de plaatselijke D2 te spelen.

Na de bespreking komt Coach Jesse met de volgende 8 spelers die beginnen aan de wedstrijd: in de aanval staan Silas, Joah, Rosalie en Lisa. In de verdediging starten Seb, Yannick, Esmée S en Rick. De wissels zijn Raphael, Noa, Ruben, David, Esmee V. en Micha.

In de eerste minuut was het al gelijk raak, Elburg scoorde de 1-0. Maar al snel deed Hellas wat terug en boog de achterstand om in een 1-2 voorsprong door 2 doelpunten van Joah. Snel maakte Elburg gelijk en weer was het Joah, met een ware hattrick, die Hellas op voorsprong bracht. Elburg  scoorde 2x waarna Rosalie de score weer gelijk trok, 4-4. Het beloofde een doelpuntrijke wedstrijd te worden en de ploegen waren zeer aan elkaar gewaagd. Na 2 goede acties van Elburg werd de stand op 6-4 gezet. Hellas toonde veerkracht door middel van doelpunten van Yannick en Silas die de score op 6-6 brachten. De spanning liep meer en meer op, zeker toen David 6-7 maakte. Helaas konden we de voorsprong niet vasthouden en zo kwam de eindstand op 7-7. Een supermooie en spannende wedstrijd waar we trots  kunnen zijn op het eerste punt!!!!

Door: Lisa Schipper

Laatste berichten:

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: