D1 wint bij Rood-Wit D2

Handen worden geschud, spanning stijgt. De wedstrijd tegen Rood-Wit D2 begint.

1e helft

Rood-Wit gooit en mist. Hellas gooit en mist, helaas. Het duel gaat door totdat… Jelle 0-1 scoort na 5,5min. Er wordt goed verdedigd en bal komt steeds snel weer terug in het aanvalsvak. Hannah probeert een doorloop bal, net mis helaas. Na 11 minuten wordt er gewisseld. Er volgt een strafworp aan Rood-Wit en ze scoren, het is 1-1 en 11:30uur. Maar al snel volgt revanche, want Jelle scoort, het is 1-2 met 12 minuten speeltijd.

Na 12,5 minuut volgt er een korte rust en een wissel van speelveld. Rood-Wit scoort 2-2 in de 15e minuut. Hellas gaat in de aanval er wordt veelvuldig op de korf geschoten, maar het wordt Hellas niet gegund te scoren, totdat Joshua scoort in de 18e minuut. 2-3. De verdediging van Hellas is ijzersterk en in no time is de bal weer in het aanvalsveld. Toch komt Rood-Wit aan de bal en proberen door overspelen ruimte te krijgen om te scoren, maar Hellas zet ze muurvast. Zo gaat de bal heen en weer en krijgt Rood-Wit een kans… mis. Het is nu tijd voor rust…

2e helft

En er wordt gefloten en we gaan weer verder. Een doorloopbal door Hellas, maar het is net mis. Rood-Wit in de aanval, maar er wordt goed verdedigd en de bal is weer aan Hellas. Helaasi s de bal al weer snel terug bij Rood-Wit en moet er weer verdedigd worden. Gelukkig wordt er opnieuw goed verdedigd en met 6,5minuut scoort Emma 2-4. Eén minuut later scoort Rood-Wit de 3-4. Maar Hellas geeft direct lik op stuk en Emma scoort in de 8e minuut 3-5. In de 11e minuut scoort Annelynn 3-6.

Tijd voor de wissel van helft en zodra iedereen klaar staat gaan ze gelijk weer verder. Na een stevige aanval en meerdere pogingen om te scoren, scoort Anna in de 16e minuut. 3-7. Anna doet een nieuwe poging, hij raakt de korf, rolt over de korf… net mis. Al snel volgt een strafworp voor Hellas en…. Maud scoort. 3-8. Hellas blijft stevig aanvallen en in de 21e minuut scoort Anna 3-9. In de laatste paar minuten wordt Annelynn onderuitgehaald, ze verlaat het veld met een blessure. Rood-Wit gebruikt het moment en scoort 4-9. Hellas staat aan en zet de aanval door totdat….  De fluit klinkt.

Wat een wedstrijd en wat een ijzersterk team in zowel aanval als verdediging. Met deze toppers heeft Hellas de wedstrijd gewonnen.

Door: Joshua.

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: