De aanhouder wint… of toch net niet?

Zaterdag 7 oktober begint met het zonnetje als een perfecte dag om nog even lekker op het veld een potje te korfballen. Vandaag staat voor de D1 een wedstrijd tegen Sparta Zwolle (de koploper) op het programma. Micha, Raphael, Rosalie en David startten in de aanval en Silas, Seb , Esmee S en Rick stonden samen in de verdediging. En Joah, Esmee V en Yannick beginnen als wissels.

Helaas komt Hellas kort na de start van de wedstrijd op een 0-2 achterstand door een doorloopbal een korte kans van de tegenstander.
Gelukkig scoren Silas en vervolgens Rick met prachtige schoten en wordt het gelijkspel. Toch weet Hellas dit tot de rust net niet vol te houden en gaan ze met een 2-3 achterstand de rust in.

Na een toespraak van trainer Jesse in de kleedkamer komt het team weer met goede moed het veld op voor de tweede helft. Helaas weet Sparta als eerste te scoren en staat het 2-4. Maar Hellas D1 is zeker gewaagd aan deze tegenstander en ze spelen dapper door. Er volgen veel kansen voor Hellas, de bal wil er maar niet in te gaan. Dit maakt het ook extra spannend voor alle publiek aan de kant. Maar wie vol houdt… Door middel van prachtige schoten van Raphael, Yannick en Joah komt Hellas toch op voorsprong. De stand is 5-4 en het blijft spannend met veel kansen voor Hellas. Helaas weet Sparta in de laatste minuut de korf dan toch nog te vinden en is de eindstand 5-5.

Maar Hellas D1 mag trots zijn op zichzelf, want wat hebben ze FANTASTISCH gespeeld.
De wedstrijd eindigt dan ook met een groot applaus voor deze toppers!!

Door: Rosalie de Boer.

Laatste berichten:

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: