Eerste competitie wedstrijd!

De eerste wedstrijd van Hellas 1 is  tegen SDO westerhaar. Door omstandigheden is die wedstrijd van Hellas 1 verplaatst naar een donderdagavond 15 september.

Op donderdag avond om 20:15 klonk het fluitsignaal voor de wedstrijd  SDO (w) 1 tegen Hellas 1. We moesten op een groot veld spelen dus dat was voor ons even wennen. Hellas begon sterk met goeie aanvallen, rebounds die we konden omzetten in goeie tweede kansen. Waardoor er 2 doelpunten aan onze kant werden gemaakt. Verdedigen waren we erg sterk. Goed voorverdedigen, communicatie hoog  en alles geven in de rebound, daardoor Hadden we vaak de bal gewonnen in de duels. Ook met uitverdedigen de bal onderschept en daar kwamen ook weer kansen uit die we benut hebben. Dat was goed en nu vol houden het stond op een gegeven moment 0-8 in ons voordeel. Dus aan de andere kant begon er wat frustratie te komen. 

We gingen de rust in met 1-8 dus we verwachtte van ze dat ze vol de tweede helft in zouden gaan. In de tweede helft ging het aardig gelijk op met de doelpunten. Hellas verloor af en toe de focus op ons eigen spel en maakte soms wat kleine foutjes die benut werden door de tegenstanders daardoor lieten we de score terug komen op 6-12, door de coach moesten weer even wakker geschut worden. Dat was wel even nodig. Daarna weer meteen goed terug gepakt en Toch met een goed korfbal spelletje en de rust, de punten mee naar Nunspeet genomen met een  stand van 7-16. Er is nog veel te doen maar het gaat de goeie kant op. Eerst volgende wedstrijd is tegen Rivalen 1.

Door: Claudia.

Laatste berichten:

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: