Elburg A1 – Hellas’63 A1

Op zaterdag 11 september hadden we onze 1ste echte wedstrijd. Dit was in Elburg en we waren allemaal best wat gespannen. De wedstrijd ging om 12:30 van start. Als snel maakte Elburg 1-0. Maar gelukkig wist Carleen dit te veranderen met een schot. En het was 1-1. Elburg maakte hier 2-1 van en met een mooi schot van Jolijn was het 2-2.

Rowan maakte met een doorloop bal de 2-3. Hellas kwam toen eindelijk op voorsprong, Jonathan scoorde daarna een stip en het was 2-4. Helaas scoorde Elburg toen 2 keer en met de rust was het 4-4

In de rust werd het e.e.a. besproken en duidelijk gemaakt wat er moest veranderen. Na de rust gingen we er weer fanatiek tegenaan.

Het werd 5-4 door een korte kans van Rowan. Elburg maakte er 5-5 van maar al snel was het 5-6 door een korte kans van Lieke.

Toen het 5-6 was moest de wedstrijd een tijd worden stilgelegd omdat er op het andere veld iemand onwel was geworden en de ambulance moest erlangs. Na zo’n 20 min ging de ambulance weer van het veld, met het meisje viel het gelukkig mee. We konden weer verder met de wedstrijd.

Nadat de wedstrijd was stilgelegd werd het 5-7 door een schot van Christiaan, even later scoorde Carleen de 5-8. Toen kregen we de 6-8 tegen maar al snel werd er gescoord en stond het 6-9 door een strafworp van Jolijn. Het werd 7-9 en even later alweer 7-10 door een korte kans van Carleen, we stonden weer 3 punten voor. Toen werd het 8-10 en op het laatste 8-11 door een korte kans van Christiaan.

Toen het eindsignaal klonk was het 8-11 voor ons. Yes! We hebben gewonnen. We hebben het onszelf niet makkelijk gemaakt maar het is gelukt. De eerste overwinning is een feit. Hopelijk volgen er nog veel meer!

Het was een mooie wedstrijd en het was leuk dat er weer publiek langs de kant mocht staan! Iedereen die er was bedankt voor het aanmoedigen!

Door: Christiaan.

Delen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: