Familiedag Hellas ’63

Er waren ongeveer 100 deelnemers bij het toernooi en de  weersvoorspellingen waren goed. Het beloofde een gezellige dag te worden! Om half 12 was iedereen aanwezig voor de uitleg en om 12 uur begonnen de eerste wedstrijden.

Bij het F,E,D toernooi werden wedstrijden gespeeld 4 tegen 4 en bij de C, A jeugd en senioren 8 tegen 8. De teams waren gemengd met korfballers en niet korfballers en er werd fanatiek gespeeld. Tussendoor was er af en toe een pauze, daardoor was er genoeg tijd om hier en daar gezellig bij te praten of wat te eten en/of drinken te halen.

Het waren leuke wedstrijden en er werd veel gelachen. Tussendoor werd ook de strafworpen competitie gehouden. Bij de E/F jeugd is deze gewonnen door Jelle, bij de C/D jeugd door Kai, en bij de A jeugd/ senioren door Lambert. Ze hebben een mooie beker gekregen. Hartelijk gefeliciteerd allemaal!

Aan het eind van de middag was het eerst tijd voor de finale bij de F,E,D. Toen hier de winnaar bekend was, waren de teams van de C,A jeugd en senioren aan de beurt. Het was een leuke wedstrijd maar naar 15 min was ook hier het winnende team bekend.  Gelukkig waren er mooie medailles voor de 1ste en 2e plaats.

Na het toernooi was het om half 6 tijd om te eten. De foodtruck stond al klaar dus lekker zoveel eten tot je flink vol zat! Na het eten en nog gezellig na praten was het tijd om op te ruimen. We kijken terug op een geslaagde dag! Iedereen die heeft geholpen willen we hartelijk bedanken!

We wensen jullie allemaal een fijne zomervakantie!

Door: De organisatie.

Laatste berichten:

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: