Feest bij de Kangoeroes!

Wat was het weer gezellig bij de kangoeroe klup! Vandaag ging het allemaal iets anders. De kinderen werden door papa en mama bij het hek afgezet. Dit moest omdat er nieuwe corona regels zijn. Voor sommige kinderen was dit best een beetje spannend maar het ging met alle kinderen supergoed! Het was fris buiten dus we gingen eerst lekker dansen en springen om warm te worden! Daarna hebben we verschillende spelletjes gedaan. Een slalom met de bal waarbij de bal alleen met de handen gerold mocht worden en we zijn druk bezig geweest met de parachute. Noëlla en ik hebben erg ons best gedaan om alle ballen uit de korf te krijgen maar de kinderen waren zo snel met de ballen weer terugbrengen dat we helaas moeten toegeven dat we niet konden winnen van de ze.

Na een paar spelletjes hadden we pauze. En het was feest want Jozua was jarig! Hij is alweer 5 jaar! We hebben samen voor hem gezongen (Jozua vond dat er wel een beetje hard gezongen werd dus hield hij tussendoor mooi zijn oren even dicht) na het zingen mocht hij trakteren. Dat was voor iedereen een lekkere verrassing!

Na de pauze zijn we weer verdergegaan. Iedereen kreeg een pagina van een krant. Deze moest je tegen je buik aan houden zonder je handen te gebruiken en dan zo hard naar de overkant rennen dat de krant tegen je aan bleef zitten. Tegen de wind in was dit makkelijk maar er waren ook veel kinderen die het lukte om de andere kant op te rennen en dan nog de krant tegen hun buik aan te houden!  Toen dat gelukt was hebben we een prop van de krant gemaakt en mocht iedereen proberen om de prop door de korf te gooien. Dit ging erg goed! Al die proppen zijn natuurlijk vuilnis, dus op naar de container en van een afstand alle proppen netjes in de container gemikt!

Aan het eind zijn we nog even op de korf gaan schieten, ook dit gaat steeds beter! Er gingen heel veel ballen in de korf! Daarna zijn we met alle kinderen weer naar het hek gelopen waar ze werden opgehaald door papa of mama.

Wij vonden het weer erg leuk vandaag!

Groetjes van Noëlla en Jolanda

Door: Jolanda Westerink.

Delen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: