Geslaagde zaalseizoen van de kangoeroe trainingen!!!

Op zaterdag  25 Maart om 12:15 begon de training van de  laatste Kangoeroe training an het zaalseizoen. We hebben afgelopen zaalseizoen leuke spellen gedaan en natuurlijk ook wat spellen gedaan  wat met korfbal te maken heeft. We hebben het kleurenspel gedaan en dat ze moesten slalommen om pionnetjes heen en dan in de hoepel staan dan proberen te scoren. En nog veel meer!!!

Op zaterdag 25 Maart deden eerst een leuke warming up met het kleurenspel. Na de warming up hadden de kinderen hun spiertjes warm. En gingen we met de pittenzakjes een blokken toren omgegooid.

Toen de kinderen daarmee klaar waren gingen ze om de pionnetjes slalommen. Rennen of springend naar de hoepel en in de hoepel kregen ze een bal en gingen ze proberen te scoren. Daarna gingen ze proberen om de bal te laten stoppen die werd gerold naar de muur en de kinderen probeerde 1 voor 1 zo snel mogelijk de bal te laten stoppen. Om naar de bal te rennen en je hand er op te doen want de bal mocht niet de muur raken. Daarna gingen we een grote kring maken en op de grond zitten en mochten ze de bal naar iemand toe rollen maar ze moesten wel zeggen hoe die gene heten. Later gingen de kinderen met zen 2en op de bank zitten en gingen ze de bal naar elkaar toe rollen als het goed ging mochten ze iets naar achteren dat ging super goed! Toen was het eigenlijk al tijd maar wouden de kinderen nog effe de blokken toren weer omgooien met de pittenzakjes. Toen was het tijd gingen we de boel opruimen met ze alle. Het was een geslaagde dag voor de kangoeroes.

Zien we jullie over een paar weken weer als we op het veld zijn!!!

Door: Djulian van de Brake

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: