Goed begin van het zaalseizoen voor Hellas’63 F1

Op Zaterdag 11 November was de eerste Competitiewedstrijd van het zaalseizoen. Om 10:00 stond Hellas’63 F1 weer klaar voor de wedstrijd! Vandaag mochten we tegen Rood-Wit F1 en speelden we Uit. We begonnen in de basis met: Nora(A), Senna, Jens en Lauren en als wissels hadden we Robine, Nova en Fayah.

Het Fluitsignaal klonk en de eerste 10 minuten waren begonnen. Al snel maakte Rood-Wit het eerste doelpunt maar Hellas kwam daar snel achteraan! Hellas maakte de 1-1 maar toen kwamen ook het 2e en het 3e doelpunt van Rood-Wit eraan. De eerste 10 minuten waren voorbij het stond 3-1 na dat we 2 kinderen hadden gewisseld konden we weer van start! Hellas had de bal uit en al snel kreeg Rood-Wit de bal maar Hellas gaf niet op en ze verdedigden super goed!! De 2e 10 minuten waren voorbij er was in deze 10 minuten niks gescoord het stond dus nog steeds 3-1 het was RUST.

Na dat we weer wat gewisseld hadden konden we beginnen aan de 3e 10 minuten Rood-Wit had de bal weer uit. Snel kwam Rood-Wit met het een doelpunt het was 4-1 dat betekend een SUPER-Speler erin! en dat was niet voor niks! Als snel scoorde Hellas de 4-2. Maar ook Rood-Wit scoorde en maakte 2 doelpunten achter elkaar. Onze SUPER-Speler kwam er weer en die maakte gelijk de 6-3! En al snel scoorde Hellas de 6-4 en Rood-Wit de 7-4 en de 8-4. Toen kwam Hellas met een super mooie aanval! En ze scoorden de 8-5 en de 8-6. Rood-Wit scoorde meteen de 9-6 en Hellas maakte deze 3e 10 minuten af met de 9-7. Het was weer even rust en Hellas was super dichtbij!

Het was spannend en Hellas was echt aan het knokken voor de winst! Na weer wat wisselen konden we beginnen, de laatste 10 minuten gingen van start… Hellas had de bal uit en al snel scoorde Hellas de 9-8 nog 1 punt verschil! Toen had Rood-wit weer een aanval maar er kwam geen doelpunt uit want Hellas was enorm goed aan het verdedigen! ‘Blijven pakken als een plakbandje’ zeggen we dan en dat deden ze! Hellas onderschepte de bal en maakte een mooi doelpunt! Het stond gelijk! Wat was dat leuk maar we waren er nog niet. Met nog 5 minuten op de klok en Hellas die enorm goed aan het verdedigen was! Maakte Rood-Wit geen doelpunten meer. Hellas scoorde nog de 9-10 en de 9-11. Rood-Wit kreeg nog 2 Strafworpen achter elkaar maar zonder succes.

Het Fluitsignaal klonk we hadden gewonnen!! Wat waren ze blij! En wat hebben ze het goed gedaan! Een goede start van het zaalseizoen!

Volgende week Zaterdag 18 November moet de F1 om 10:00 thuis tegen ASVD F2 dat word weer een Spannend potje!

Doelpuntmakers:

Lauren 1

Nova 1

Senna 3

Nora 6

Door: Esther Westerink.

Laatste berichten:

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: