Hard gestreden en gewerkt, maar Hellas A1 staat met lege handen na een vermakelijke pot in Nunspeet.

Het is weer zover, de eerste thuiswedstrijd van 2023 gaat gespeeld worden. De tribunes zijn gevuld en iedereen is er klaar voor.

We startte in de volgende opstelling:

Aanval:

William

Josia

Stephanie

Babette

Verdediging:

Stefan

Jonah

Sanne

Celyne

Wissels:

Lisanne

Ruben

Lieke

De scheidsrechter fluit en we gingen beginnen. Rood-wit opent de score waarnaar er een goed schot van Stephanie volgt die er invliegt. Het gaat daarna gelijk op. Rood-wit scoort en Jonah maakt gelijk. Daarna is het Hellas die iets afstand weet te nemen. Het verschil is 2 punten door een mooi schot uit de draai van Josia en een korte kans van William. Daarmee gaan we de rust in.

Ruststand= 4-2 voor Hellas.

In de rust is besproken dat we op zeker moeten gaan spelen daarmee de voorsprong niet weg te geven.

Helaas komt Rood-wit terug in de wedstrijd en maakt gelijk. Het staat dan 4-4. Rood-wit scoort en Lieke maakt het weer gelijk voor Hellas met een schot. Jonah weet een mooie doorloopbal af te ronden en het staat 6-5. Het gaat echt op en neer in deze wedstrijd. Tot nu toe is er voor de vijfde keer deze wedstrijd al een gelijke stand op het scorebord te zien (6-6). Lieke pakt de leiding door een strafworp te benutten, en Ruben (die inmiddels ingevallen is voor Josia), maakt de stand 8-6. Jammer genoeg weet Hellas de voorsprong niet te houden en geeft het weg aan het einde van de tweede helft. Eindstand 8-9

Ik denk dat we een hele goeie pot hebben neergezet vandaag en dat we echt trots mogen zijn op ons team, ondanks het feit dat we niet beloond werden met een zege. Als we de hoeveelheid energie en vechtlust ook in de andere wedstrijden die komen weten te steken, gaan er punten verdient worden voor Hellas A1.

Door: William.

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: