Hard tegen Hard tijdens oefenwedstrijd A1

Het was 11.15 uur en het startsignaal klonk over het veld. Voor de wedstrijd hadden we een goed woordje gehad van Henrieke, waarna een goede warming-up volgde.

We begonnen met de volgende opstelling:
Aanval:
William
Sanne
Babette
Stephanie

Verdediging:
Stefan
Celine
Lissane
Lieke

Wissel:
Emma
Ruben

We maakten een sterke start en scoorden gelijk 2 doelpunten, deze werden gescoord door William en Sanne. Helaas kwam Woudenberg snel terug met 4 schoten die er in vlogen. Hierna volde de rust.

In de rust hebben we goed besproken waardoor Woudenberg zo terug kon komen en waar wij de 2de helft dus beter op moesten letten. We waren het erover eens dat we zeker nog een kans hadden en er vol in moesten gaan.

Het woordje van de rust leek gelijk zijn werk te doen toen Stefan er vervolgens een prachtig schot in schoot. Wel kwam Woudenberg gelijk terug. Hier lieten we het niet bij zitten, het was 3-5 en we zouden er alles aan doen om dit te verbeteren. Dit gebeurde dan ook en de schoten vlogen er in. Eerst door Lisanne gevolgd door William en ook Ruben scoorde een prachtig schot.

Het stond ineens 6-5, we hadden nog een kans!! Helaas liet Woudenberg het er niet bij zitten en ze scoorden nog een doorloopbal en schot. Dit maakte de stand 6-7. Na nog een paar pogingen van Hellas om de stand gelijk te maken klonk dan toch het eindsignaal.

We kunnen terugkijken op een goede oefenwedstrijd, waar we aan elkaar gewaagd waren en waar we veel van hebbengeleerd. Maar boven alles hebben we keihard ons best gedaan:).

Op naar volgende week: een driekamp in Bilthoven!

Door: Stephanie.

Laatste berichten:

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: