Hellas 1 doet aan klantenbinding en neemt afstand van concurrentie

Afgelopen zaterdag 22 oktober speelde Hellas 1 een thuiswedstrijd tegen de nummer twee op de ranglijst, Blauw Zwart 1 uit Wierden. In de voorbereiding hebben we een oefenwedstrijd gespeeld tegen deze tegenstander, dus we wisten een beetje wat we konden verwachten. Het was lekker weer en er was aardig wat publiek op de wedstrijd afgekomen. Hierdoor waren we heel gemotiveerd en we schoten dan ook uit de startblokken.

Tot 1 – 1 kon de tegenstander bij blijven, maar daarna was het gebeurd. Zowel verdedigend als aanvallend stond het goed en we werkten er allemaal hard voor. Hierdoor liepen we al snel uit naar een stand van 5 – 1. Na een paar slordige minuten liepen we al snel nog verder uit. Mooie aanvallen in combinatie met goed verdedigen, zorgde voor een ruststand van 16 – 4.

In de rust werden we gewezen op ons goede spel en de strijdlust die we hadden en dat moesten we vooral meenemen naar de tweede helft. Op die manier konden we Blauw Zwart nog meer pijn doen en laten zien dat we de terechte koploper zijn.

Blauw Zwart kwam goed uit de kleedkamer met een snel doelpunt, maar ook in de tweede helft was het snel gebeurd. Het lukte ons om niet te verslappen en we konden het goede spel van de eerste helft doortrekken naar de tweede helft. Verdedigend gaven we weinig weg en onze doelpunten vielen erg makkelijk. Zo konden we onze voorsprong soepel uitbreiden en lukte het ons om in het eindsignaal de 30 – 11 te scoren. Met deze uitslag hebben we duidelijk ons visitekaartje afgegeven.

Het in “grote getale” aanwezige publiek was enthousiast over ons vertoonde spel en we willen ze bedanken voor hun steun. We hopen ze de komende twee thuiswedstrijden weer langs de lijn aan te treffen. Aankomende zaterdag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma, om 15.30 uur, tegen SDO Westerhaar. Daarvoor, om 14.00 uur, speelt Hellas 2 ook tegen SDO in Nunspeet. We hopen jullie daar weer te zien!

Door: Carleen.

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: