Hellas 1 start met nederlaag

Na enkele weken getraind te hebben, begon Hellas 1 afgelopen zaterdag met de competitie. Deze week stond de wedstrijd tegen Kesteren op het programma.

De wedstrijd, die gespeeld werd op gras, was voor Hellas 1 de eerste wedstrijd met de nieuwe samenstelling. Vanwege het besluit om voormalig 1e en 2e samen te voegen, is er een nieuw team ontstaan.

Vanaf het begin keek Hellas 1 tegen een achterstand aan. Daar waar Kesteren de kansen benutte en zij zeer zuiver waren op de afstandschoten, was het Hellas 1 die nog op zoek was naar het vinden van het juiste spel en de juiste kansen. In de rust was de stand 12-4.

Natgeregend en wel keerde Hellas 1 na de rust terug op het veld met als doel om meer te vechten voor de bal en er waren afspraken gemaakt welk spel aanvallend gespeeld zou worden. In de tweede helft kwam Hellas in vlagen ook terug op die afspraken en maakte door diverse goede acties vijf doelpunten. Echter bleef Kesteren zuiver en werd de eindstand 18-9.

Hellas 1 verloor van een zuivere ploeg die ook beter wist om te gaan met de (weers)omstandigheden. Wanneer er hard getraind wordt en Hellas 1 meer tot een gezamenlijk spel komt, kan de volgende wedstrijd tegen Kesteren (30 oktober) wellicht gewonnen worden.

Volgende week staat de eerste thuiswedstrijd op het programma tegen RDZ. Zien we jullie aanstaande zaterdag om 15:30 uur op de Wiltsangh? Aanrader is om 14:00 uur al op het veld te zijn om de A1 aan te moedigen die dit jaar wedstrijdkorfbal spelen.

Door: Herma Vlijm.

Delen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: