Hellas 1 verliest van Achilles

Na een reeks overwinningen stond afgelopen zaterdag de wedstrijd Hellas 1- Achilles 1 op het programma. Beide teams hadden tot aanvang van de wedstrijd 6 punten behaald en stonden daarmee op een gedeelde derde plek. Om aangehaakt te blijven bij de bovenste clubs in de poule was het belangrijk om de punten te behouden in Nunspeet.

Hellas begon de wedstrijd goed. De eerste aanval leidde tot een doelpunt en Hellas kwam al snel tot een voorsprong van 4-1. Daarna veranderde het spelbeeld. Achilles kwam terug en nam de leiding over. Dit kwam voornamelijk door het reboundwerk en het kunnen herhalen van kansen. Het gat werd in de eerste helft niet groter dan 2 punten. Ruststand: 8-10.

Ondanks de achterstand startte Hellas 1 met vertrouwen aan de tweede helft. In korte tijd werd het dan ook gelijkspel (11-11). Na deze stand was de wedstrijd voor Achilles. De club uit

Almelo bleven de afstandsschoten herhalen en benutten, waardoor het verschil midden in de tweede helft werd gemaakt. Hellas kwam er niet meer bij en zag de punten aan zich voorbij gaan. Eindstand: 16-22.

Door: Herma Vlijm

Laatste berichten:

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: