Hellas 1 – Vlug & Vaardig 1

Zaterdag 12 september om 15:30 ging het fluitsignaal van de wedstrijd KV. Hellas 1 tegen Vlug & Vaardig 1.  

De eerste tien minuten ging het wel goed met de kansen creëren, maar de afronding liet ons nog even in de steek. Naar een paar goede acties en looplijnen kwamen er mooie kansen uit en die werden benut. Vooral de diepe lijn werden gelopen, gegooid en gescoord. Ook werd de doorloopbal goed benut en werd er af en toe nog een strafworp uitgehaald en ook die werden gescoord! Vlak voor rust werd er een time out aangevraagd, we moesten meer voor elkaar gaan werken en samen de kansen creëren inplaats van voor jezelf. Ook moest de verdedig weer even op scherp gezet worden. Ruststand 10-5 in het voordeel van Hellas.

In de rust hebben we nog even een paar kleine dingen besproken vooral over het voor verdedigen en dat je ook plezier moet hebben en niet alleen maar hoeft te balen als het soms niet lukt.

De tweede helft begon zeer sterk er werd veel gescoord en de score stond al snel op 16-6 , l snel werd er weer een time out aangevraagd door onze coach om te vertellen dat het een stuk beter ging en hij heeft een doel meegegeven om te behalen en naar te streven. Verdedigend ging het ook goed, weinig overtredingen tegen gekregen en begonnen veel meer energie in de bal te stoppen. Af en toe ging de passing niet heel erg goed maar dat kan gebeuren. Werd ook weer goed opgepakt en uiteindelijk de wedstrijd gewonnen met 24-11. Volgende week een rit naar Amsterdam en dan spelen we tegen Sporting West 1

Door: Claudia.

Delen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: