Hellas 1 wint in Bunnik

Op de zonnige middag van 9 oktober stond de wedstrijd Midlandia 1- Hellas 1 op het programma. Tegen verwachting in stond Midlandia in de huidige stand onder Hellas. Met hoop op punten werd er naar Bunnik gereden.

Aan het begin van de wedstrijd was het Midlandia die de voorsprong pakte, maar al snel kwam Hellas in beide vakken tot goed aanvallend spel. Er werd gezocht en gespeeld op goede kansen. Er was in beide vakken een goede balans tussen voor elkaar werken en zelf kansen benutten. De voorsprong werd daarom ook snel door Hellas overgenomen. Door afstandschoten of foutjes van Hellas kon Midlandia wel aangehaakt blijven. De ruststand was 8-12.

In de tweede helft moest het aanvallende spel doorgezet worden en verdedigend, waar mogelijk,  meer druk worden gegeven. Hellas kon ook in deze helft de voorsprong vasthouden, maar het ging aanvallend moeizamer. Het vloeiende aanvalsspel uit de eerste helft was met vlagen aanwezig, maar gelukkig was het goed genoeg om de punten mee te kunnen nemen naar Nunspeet. De wedstrijd eindigde met een stand van 16-19.

Volgende week wordt er gespeeld tegen Achilles. Ook deze ploeg heeft op dit moment 6 wedstrijdpunten, maar wel een  beter doelpuntensaldo dan Hellas. Het belooft een gelijkwaardige wedstrijd te worden waar hopelijk de winnende lijn doorgezet wordt door Hellas. Tot dan?

Door: Herma Vlijm

Delen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Laatste berichten:

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: