Hellas 1 wint overtuigend tegen Top

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen TOP gepland. In Vroomshoop waren alle andere tegenstanders met de punten naar huis getreden. Dit was ook de enige taak van Hellas.

Het plan was om direct de voorsprong te pakken en dus de leiding te nemen over de wedstrijd. Door goed samenspel was de voorsprong ook meteen voor Hellas. Het spelen op korte kansen en op het herhalen van schoten zorgde voor een uitbouw 3-7. Na een eerste goede periode kwam TOP terug tot 6-7. Gelukkig scoorde Hellas nog driemaal achter elkaar voordat het rustsignaal werd gegeven. Ruststand 6-10.

In de tweede helft werd de voorsprong uitgebouwd. Door het blijven benutten van korte kansen en schoten werd het verschil in spel en stand duidelijk. Hellas kon blijven herhalen en ongeveer 10 minuten voor tijd was de stand 13-25. Tijd om drie debuterende A-spelers in te brengen: Simone, Lieke en derde generatie Schemmekes; Thomas. In de laatste fase was het voor beide ploegen duidelijk en werd de wedstrijd uitgespeeld door beide ploegen.  Eindstand: 15-27.

Een mooie en duidelijke overwinning. Het opgedane vertrouwen dient meegenomen te worden naar volgende week tegen Kesteren. Van deze ploeg werd de allereerste wedstrijd van verloren. Komen jullie weer kijken?

Door: Herma Vlijm.

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: