Hellas ’63 1 – Rheko 1

Op zaterdag 16 maart stond de wedstrijd Hellas 63 1 tegen Rheko 1 op het programma. Er hing een goede sfeer in de hal en hij was goed gevuld met publiek. Met onze team van de week: de E1 werden we goed toegejuicht met trommels toeters en bellen.

Om 14.30 klonk het fluitsignaal en ging de wedstrijd van start. In de beginfase van de wedstrijd ging het gelijk en scoorde beide ploegen evenveel doelpunten. Dit leidde tot een stand van 6-6 maar de wedstrijd was nog niet gespeeld. Na deze gelijke stand liep de thuisploeg Hellas 63 1 uit tot een voorsprong van 11-6 en wisten ze een gat te slaan van 5 punten verschil. De uitploeg Rheko 1 liet het er niet bij zitten en wisten nog 2 puntjes mee te snoepen tot het fluit signaal van de rust klonk.

Nadat de rust voorbij was ging de wedstrijd weer van start. Rheko 1 ging fel uit de start blokken en wisten de stand op 15-13 te brengen. Na een matige 2e helft van Hellas 63 1 en een goede helft van Rheko 1 was de eindstand 20-17 geworden.

Doordat Hellas 63 1 op 9 maart wist te winnen van Revival 1 hadden ze de promotie al binnen weten te slepen. Dit betekent dat ze volgend zaalseizoen in de zaal 1e klasse mogen spelen. De wedstrijd tegen Rheko was hierbij ook de laatste wedstrijd in de zaal en dat betekent dat we weer het veld op gaan. Bedankt voor alle steun en support dit zaalseizoen en hopelijk zien we iedereen weer terug op het veld!!

Door: Rowan Mulder.

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: