Hellas ’63 1 – Rivalen 1

Zaterdag 13 april mocht Hellas ’63 1 Het opnemen tegen Rivalen 1. Na een regenachtige week stonden de wolken en de zon eindelijk in de goede positie, waardoor het een mooie zonnige dag was met een klein windje.

Om 15.30 klonk het fluitsignaal en ging de wedstrijd van start. Na een minuut spelen brak de wedstrijd los, het eerste doelpunt werd gescoord. Vlak daarna had Rivalen daar een antwoord op waardoor de stand gelijk stond met 1-1. Natuurlijk laat Hellas ’63 1 zich geen kaas van hun brood eten en besloten ze de stand uit de breiden. Doordat Hellas ’63 1 lekker op dreef was wisten ze de stand voort te zetten naar 10-3 in rust.

Door het extreme achter verdedigen probeerde Rivalen het spel erg te vertragen, waardoor ze zo min mogelijk doelpunten probeerde tegen te krijgen. Gelukkig wist Hellas ’63 1 daar een antwoord op en besloten ze door te gaan met korfballen.

De wedstrijd werd vervolgd in de 2e helft en de doelpunten reeks van Hellas ’63 1 bleef maar doorgaan. Rivalen wist nog iets weerstand te bieden waardoor de stand op 20-8 stond. De Nunspeters lieten het er niet bij zitten en wisten nog 3 mooie doelpunten te maken.

Eindstand: 23-10

De Nunspeters wisten de punten thuis te houden waardoor ze nog steeds de koploper zijn en 4 punten los staan op de nummer 2.

Zaterdag 20 mei speelt Hellas ’63 2 om 14.00 en Hellas ’63 1 om 15.30. Hoe leuk zou het zijn als daar veel publiek bij is zodat jullie met z’n alle deze teams aan kunnen moedigen? Zien we jullie dan?

Door: Rowan Mulder.

Laatste berichten:

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: