Hellas ‘63 A1 – DOS Kampen A3

Op zaterdag 17 september stond de wedstrijd tegen DOS kampen op het programma. Om 12:15 klonk het fluitsignaal nadat we een korte bespreking hadden met het team. We hadden een doel en zagen onze kansen zeker in.

We startten met de volgende opstelling:

Aanval:
William
Sanne
Lieke
Célyne (C)

Verdediging:
Stefan
Jonah
Lisanne
Babette

En als wissels: Stephanie en Ruben

Nadat de wedstrijd begonnen was kwamen we op gang en scoorde Sanne gelijk al doormiddel van een korte kans. Het staat 1-0. Niet heel veel later komt William met de 2-0. Toch kwam DOS nog met een raak schot en stond het 2-1. Vanaf toen vielen en vielen er maar doelpunten voor ons! Het staat 7-1 door Stefan, Célyne en Jonah. Dan vallen er 2 mooie goals, gemaakt door William. Ook Stefan is weer goed bezig, waarna de stand op 11-1 komt te staan. Het wordt 12-1 door een mooi afstandsschot van William. Nadat Stefan,Jonah, Lieke en Célyne scoorden stond het 16-1 en gingen we de rust in.

We sproken met het team de stand van zaken, ondanks dat we goed bezig waren wilden we meer gaan voor-verdedigen zodat DOS nog minder kansen zou krijgen en alleen nog kon schieten. Het doel werd om de 30 te halen!

We begonnen aan de 2e helft.
William en Stefan scoorden d.m.v een mooi schot en een korte kans. Het staat 18-1. Jonah kreeg een vrije bal, en die ging er mooi in, het staat 19-1. Stephanie scoorde 2 keer achter elkaar, waarna Stefan met een korte kans. Stefan kreeg een strafworp, en ja hoor die ging erin! Het staat 23-1! Nadat Sanne, William en Stefan weer scoorden kwamen er een paar kansen voor Kampen, waar er één van in ging, en daarmee staat het 26-2. Na 3 mooie schoten van Lieke en Ruben stond de stand op 29-2. We wilden de 30 graag halen, dat was ons doel dus sowieso nog 1 scoren, we gingen ervoor. Na toch nog een doelpunt van Kampen kwam Célyne met het doelpunt waarna de 30-3 werd bereikt! Het doel is gehaald!! We speelden weer rustig verder waarna de stand op 32-5 kwam. Het eindsignaal klonk en het bleef 32-5.
We zijn super blij met de eindstand en zijn trots op het team!
Op naar volgende week waar de wedstrijd tegen ASVD op ons staat te wachten!

Door: Célyne.

Laatste berichten:

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: