Hellas ’63 C1 wint in Lelystad

Na wat regen onderweg stapten we om 10.05uur het sportpark van Exakwa op.  Henrieke waarschuwde ons dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden.

Om exact 10.20uur startte de wedstrijd . Met snel en goed spel lieten we meteen zien dat we er zin in hadden.  Lieke scoorde als eerste en al snel stonden we 0-3 voor. Na de goede start  nam de energie wat af en Exakwa kwam meer is de wedstrijd. Veel afstandschoten van ons misten en het was Ruben die voor de vierde punt zorgde. Onze tegenstander deed iets terug en scoorde, waardoor de stand op 1-4 kwam. Er volgde nog een punt voor Hellas en dat maakte dat we met een comfortabele 1-5 de pauze ingingen.

Even rustig aan. Maar dat viel tegen want Henrieke sprak ons pittig toe.  Een schepje er bovenop en duidelijker positie innemen en de bal snel krijgen was de opdracht.

Na de pauze was het Lelystad die de eerste punten pakten. Het werd 2-5 en daarna 3-5. Ze kwamen gevaarlijk dichtbij en dat mocht niet gebeuren. Het was opnieuw Lieke die scoorde en ze maakte een belangrijk punt. De 3 tegen 6 stond op het scorebord. Vlak daarop scoorde ikzelf  en we wisten het zeker, de winst gingen we vandaag niet meer weggeven.  Na een wat slordige manier van spelen en een hoog tempo in het wisselen van spelers,  herpakten we ons in het maken van doelpunten. De tegenstander scoorde  maar daardoor werd het niet spannend . Wij wonnen  met  4-10.

Met vertrouwen zijn we gestart aan de nieuwe competitie.

0-1 Lieke
0-2 Jelte
0-3 Stephanie
0-4 Ruben
1-4 Lelystad
1-5 Jelte
2-5 Lelystad
3-5 Lelystad
3-6 Lieke
3-7 Jelte
3-8 Lieke
4-8 Lelystad
4-9 Jelte
4-10 Stephanie

Door: Jelte Schipper.

Delen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: