Hellas ’63 C2 – Exakwa C6

Op een zonnige zaterdagmorgen stond de thuiswedstrijd tegen Exakwa C6 op het programma. Beide ploegen waren nog ongeslagen, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Helaas was Maartje geblesseerd geraakt en kon dus niet mee doen. In de aanval begonnen Matthia, Lysanne, Esmee en Sifra. In de verdediging Zoë, Gerard, Caitlin en Amber en Aniek als wissel.

In het begin van de wedstrijd vielen de doelpunten als rijpe appeltjes van de boom. Het ene schot na het andere schot verdween in de korf en na doelpunten van Esmee, Amber en Lysanne stond het 3-2 voor Hellas. Nadat de 1e storm van de wedstrijd was gaan liggen onstond er een tactisch steekspel, waarin beide ploegen het wel probeerde, maar het net niet lukte door slordige ballen en goed verdedigen van beide kanten. Ondanks een blessure bij de tegenstanders lukte het Hellas niet om de voorsprong verder uit te bouwen.

In de 2e helft probeerde Hellas het tempo omhoog te gooien en bleef Hellas 1 doelpuntje voorlopen. Amber en Esmee hadden de stand inmiddels op 5-4 gebracht door een mooi schot en een strafbal. Daarna kwam Exakwa met een paar mooie schoten op een 5-7 voorsprong.

Esmee deed nog iets terug en zette Hellas op 6-7, maar helaas was er geen tijd meer om het verdiende puntje binnen te slepen.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen d’ Ommerdieck C1 op het programma.

Door: Amber.

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: