Hellas D2 – Rood Wit D2

Hellas D2 – Rood Wit D2

Om 10.30 wordt het startsignaal voor de wedstrijd van de D2 gegeven. Hellas gaat direct fanatiek van start. De hele eerste kwart zijn de teams zeer tegen elkaar opgewassen. Beide teams verdedigen goed en proberen zoveel mogelijk aanvallen te creëren, maar het blijft 0-0.

De tweede kwart start goed, maar Rood Wit is Hellas te snel af en scoort de 0-1. Een minuut later gooien ze de 0-2 er in. Hellas heeft veel pogingen op de korf en probeert met man en macht te scoren, ze willen er nog niet in. Bij Rood- Wit wel, zij scoren zelfs de 0-3 en de 0-4. En dan is daar eindelijk de goal voor Hellas! Sander scoort via een doorloopbal. De eindstand van de 2e kwart is  1-5.

Maar dan start de derde kwart. Hellas vindt het mooi geweest. Amber scoort via een prachtig afstandsschot de 2-5. Rood-Wit laat zich dat niet gebeuren en scoort de 2-6.

De laatste kwart is Hellas weer goed gefocust. Ze verdedigen goed aan de ene kant, veroveren de bal en zorgen er voor dat de aanval de bal steeds weer terugkrijgt. Daar worden kansen gecreeerd.  De goal van Rood Wit schrikt ze niet af, want Esmee scoort met een mooi afstandsschot 3-7. Dan krijgt Maartje de bal en ze scoort van afstand,  4-7! Na goed samen spel scoort Sander nog een keer ,het wordt 5-7, tevens de eindstand.

Hellas D2 heeft goed hun best gedaan, goed de focus weer gepakt. Beide teams waren goed aan elkaar gewaagd. Op naar de volgende wedstrijd!

Door: Sander de Boer

Delen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: