Hellas Familiedag 2021

Afgelopen zaterdag 3 juli stond dan eindelijk de Hellas Familiedag op het programma! Met een vol ochtend, middag en avond programma was er voor zowel de jeugd als senioren, als al hun vrienden en familie voldoende te beleven op sportpark de Wiltsangh!

Ochtend: vrienden & vriendinnen training

De dag begon met een leuke vrienden & vriendinnen training voor alle jeugdteams waarbij alle jeugdleden hun vrienden en vriendinnen mochten uitnodigen. Een leuk alternatief voor het schoolkorfbal wat voor het 2e jaar op rij helaas niet door kon gaan.
Om 09.30 waren de Kangoeroe Klup en F-jeugd aan de beurt. Onder leiding van Jolanda en Freek en met hulp van verschillende trainers en vrijwilligers werden leuke spelletjes afgewisseld met korfbal oefeningen om kennis te maken met onze leuke sport.
Aansluitend waren om 10.30 de D- & E-jeugd met hun vrienden en vriendinnen aan de beurt. Deze training werd geleid door het trainersduo Michelle en Jolijn en iedereen deed fanatiek mee met de verschillende korfbaloefeningen!
De ochtend werd afgesloten door de C- t/m A-jeugd. Om 11.30 kregen zei een aantal leuke korfbaloefeningen door Claudia, Daan en Jesse voorgeschoteld en natuurlijk werd er afgesloten met een onderling wedstrijdje.
Met maar liefst 60 deelnemers verdeeld over de 3 groepen was de aller 1e vrienden & vriendinnen training dan ook een groot succes te noemen, maar dit was pas het begin…

Middag: Familie mix-toernooi.

De vrienden & vriendinnen training was nog niet afgelopen of de 1e deelnemers kwamen al het sportveld op gelopen om mee te doen aan het mix toernooi. Maar voor dit van start kon gaan moest er natuurlijk eerst nog even gezongen worden voor de jarige Stephanie!
Er werden 2 toernooien gehouden: de F t/m D-jeugd hadden, samen met hun ouders, een eigen toernooi en de C-jeugd t/m senioren hadden met hun familie een eigen toernooi. Terwijl het grote toernooi een duidelijke winnaar had, moesten er bij de F t/m D een spannende strafworpen serie aan te pas komen om de uiteindelijke winnaars te bepalen!
De 2 winnende teams kregen uiteindelijk uit handen van Janine een heerlijke chocolade prijs!

Aansluitend van het toernooi was er nog een huldiging van de Hellas kampioenen van afgelopen jaar. Aangezien er geen zaal competitie was waren dit de (jeugd) kampioenen van het najaar en de juni competitie. De A1 en D1 van afgelopen najaar en de C2 van de juni competitie kregen een waardebon waar mee ze een heerlijk ijsje mogen uitgaan kiezen bij Froyo! Natuurlijk moeten we hierbij ook nog even het 2e vernoemen die eveneens van het najaar kampioen zijn geworden!

Avond: Etenstijd!

De avond werd afgesloten met een gezellige barbecue. Er was patat voor de kinderen en vlees, stokbrood en salades in overvloed en iedereen was zichtbaar aan het genieten. Een geweldige afsluiting van een raar korfbalseizoen.
Alle dank gaat natuurlijk uit naar de organisatie en alle vrijwilligers die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt!

We hopenĀ  jullie natuurlijk eind augustus weer allemaal mogen te ontvangen op sportpark De Wiltsangh en in sporthal de Brake voor hopelijk weer een gezellig en sportief korfbal seizoen!

Door: Jesse Ruiter
Foto’s: van enkele enthousiaste deelnemers

Delen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: