Hellas herpakt zich goed

Na een lange autorit met veel verschillende weersomstandigheden en hevige regenbuien was Hellas eindelijk aangekomen in Friesland om een wedstrijd te spelen tegen Lintjo. In de voorbereiding werd gezegd dat dit een zwaardere wedstrijd zou worden dan de vorige wedstrijden maar dat mocht geen verschil maken.

Het fluitsignaal klonk en de wedstrijd ging van start, Hellas kende een stroeve start en kwam al snel op een 6-3 achterstand waardoor er een time-out werd aangevraagd.  Na de time-out ging de wedstrijd weer verder, Hellas bleef knokken om op de achterstand in te lopen alleen Lintjo bleef zijn doelpuntjes meepakken waardoor het 8-6 met rust was.

In de rust werd iedereen weer aangescherpt om scherp aan de 2e helft te beginnen. En zo gezegd zo gedaan kwam Hellas weer op een gelijke stand met 10-10 waardoor we de stand steeds verder uit konden breiden, dit door ons eigen spel te blijven spelen en goed korfbal op de mat te leggen. De ene na de andere goal werd gescoord en Hellas merkte dat ze weer in een goede flow kwamen waardoor de stand op 10-16 kwam. Lintjo wist nog net 2 doelpunten te maken en Hellas 1 doelpunt waardoor het uiteindelijk 12-17 is geworden. Na een stroeve maar uiteindelijk goede wedstrijd ging het fluitsignaal en was de wedstrijd afgelopen. Eindstand: 12-17.

Volgende week speelt Hellas een thuiswedstrijd tegen Elko. Een onbekende tegenstander voor ons maar wij gaan er met goede moed naartoe werken om de 2 punten thuis te houden.

Door: Rowan

Laatste berichten:

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: