Hellas pakt door en zet nummer 2 verder op achterstand

Nadat Hellas 2 de thrillerwedstrijd helaas nipt verliest, was het tijd voor het eerste om zich op te gaan maken voor de wedstrijd tegen de nummer 2 van de poule, Koveni. Deze wedstrijd is de eerste return en wij wisten dan ook nog heel goed van de vorige wedstrijd tegen hen, dat dit een geduchte tegenstander kan zijn. Het was dus zaak vandaag om gelijk vanaf minuut 1 scherp aan de wedstrijd te beginnen en Koveni weinig kans te geven.
Vandaag zijn de jongste spelers (De Kangoeroes) van Hellas team van de week en nadat beide teams en het team van de week zijn voor gesteld, gaat de wedstrijd van start. Hellas was erop gebrand om vandaag anders te beginnen dan in de uitwedstrijd en gaat dan ook fel van start. Nadat Koveni het eerste doelpunt scoort, heeft Hellas daar direct een antwoord op, 1-1. Nadat Hellas de 2-1 maakt, heeft ook Koveni daar direct een antwoord op, 2-2. Hellas heeft er genoeg van om stuivertje te wisselen en gaat hard opzoek naar de goede kansen. Er zijn kansen genoeg en uiteindelijk weet Hellas uit te lopen naar een 7-2 voorsprong, alvorens Koveni weer weet te scoren. 7-3. Hellas trekt deze lijn gestaag door en gaat rusten met een stand van 12 – 6.
In de rust wordt er het een en ander besproken, waaronder dat in de verdediging de foutjes eruit moeten om geen strafworpen meer tegen te krijgen en dat wij weer moeten gaan spelen met de felheid van het eerste kwartier. Na rust gaat Hellas rustig verder met kansen zoeken en loopt dan ook verder uit. Bij een stand van 21-8 is er ruimte om wisselspelers in te brengen en ook deze spelers weten hun doelpuntjes mee te pakken. Via een stand van 24-10, wordt de wedstrijd uiteindelijk afgefloten bij 25 – 13.
Omdat andere ploegen onderling punten blijven pakken, staat de nummer 2 van deze poule op 6 punten achterstand. Wij gaan deze week weer hard trainen, om hopelijk volgende week uit tegen ‘De Eemvogels’ weer te kunnen knallen! De wedstrijd begint om 15:30 in Soest.
Voor zover nu bekend, waren het voor het eerste en het tweede de allerlaatste thuiswedstrijden in sporthal ‘De Brake’. Na vele mooie jaren sporten in de Brake, zullen wij als alles goed gaat vanaf 1 maart over gaan naar de nieuwe sporthal ‘De Wiltsang’. Wij hopen u dan ook daar weer te mogen verwelkomen.
Door: Noëlla.

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: