Hellas’63 1 wint in een lastige wedstrijd van Lintjo 1

Op zaterdag 20 mei moest Hellas ’63 1 het opnemen tegen Lintjo 1. Bij voorbaat hadden we al gezegd dat het een zwaar en lastig potje zou gaan worden omdat ze lang en fysiek waren. Dit bleek dan ook geen onterechte gedachte want wat was het een zwaar potje. Met een zeer vervelend windje over het veld heen waardoor schieten erg lastig was.

Hellas begon zeer sterk aan de wedstrijd met een goeie 3-0 voorsprong die vrij snel werd gepakt. Daarna zakte het iets in en stond het al erg snel weer gelijk met 4-4. Hellas had weer een goeie fase en kwamen tot een mooi gat van 4 punten, de 8-4, net voor rust schoot Lintjo de 8-5 binnen en toen was het rust, en wisten we dat er een erg zware 2de helft aan zat te komen.
Hellas kwam goed uit de kleedkamer met gelijk een 9-5 en een 10-5 het gat was nu dus erg comfortabel 5 punten. Toen had Lintjo de smaak ff te pakken en kwamen ze tot een 10-8 terug en daarna was het eigenlijk stuivertje wisselen. Tot dat het 12-10 stond toen wisten we er komt een spannende en zware slotfase aan. Rowan maakte een fantastische buikschuif actie om er maar voor te zorgen dat die bal niet bij lintjo in bezit kwam en tikte hem zo de zijlijn over. Daarna scoorde we gelukkig de 13-10 en de 14-10 en was het voorbij.
Het was een zware en zeer spannende wedstrijd met af en toe aardig wat emoties, maar de punten zijn gelukkig in Nunspeet gebleven. Waar we vandaag erg hard voor geknokt hadden, op naar de laatste paar potjes!
Door: Christiaan.

Laatste berichten:

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: