Hellas’63 A1 herpakt zich wederom in de 2de helft

Sparta Zwolle A2 – Hellas’63 A1

Op zaterdag ochtend vertrokken wij weer richting Zwolle om tegen Sparta Zwolle te spelen. We vertrokken om 10.15, sommige vonden dat nog best vroeg maar gelukkig was het niet zo vroeg dat het nog donker was. Aangekomen in Zwolle gingen we bezig met de warming up en de voorbereiding. Er werd ons duidelijk verteld dat we de 1e helft gelijk scherp moesten beginnen net zoals we ook altijd deden in de 2e helft alleen vonden we dat nog een beetje lastig.

Het fluit signaal ging, we begonnen helaas niet scherp waardoor Sparta op een 3-0 voorsprong kwam. Christiaan wou de score voor Hellas in gang zetten en forceerde daarom een mooie stafworp die hij scoorde waardoor de stand op 3-1 kwam. Helaas scoorde Sparta ook waardoor de stand 4-1 was maar vlak daarna schoten Jonathan en Rowan 2 mooie schoten erin, toen stond het 4-3. De rest van de 1e helft ging de score gelijk op en stond het uiteindelijk 6-5.

In de rust hadden we het erover dat we het knopje om moesten zetten en veel feller moesten worden. Dit hadden we eigenlijk al in de 1e helft moeten doen alleen helaas lukte dat niet dus moesten we het in de 2e helft laten zien.

Het fluit signaal van de 2e helft ging en we begonnen gelijk goed en scherp. Rowan en Simone schoten allebei 2 mooie schoten erin, Jaïr en Christiaan vonden dat nog niet genoeg en hun scoorde ook nog 2 schoten erbij waardoor de stand op 6-9 kwam. Kort daarna scoorde Rowan en Simone nog 2 doelpunten waardoor de stand op 6-11. Sparta Zwolle vond dat blijkbaar niet zo leuk en hun scoorde nog 1 doelpunt, dit was wel hun enige doelpunt in de 2e helft. De laatste 10 minuten gingen in en Jolijn en Thomas schoten allebei nog 2 goede schoten erin.

De scheidsrechter floot af en dat was het einde van de wedstrijd. We speelde een matige 1e helft maar we herpakte ons goed in de 2e helft. Het was een goede maar ook leerzame wedstrijd omdat we ook gelijk scherp moeten zijn in de 1e helft waardoor we meer doelpunten kunnen maken en het makkelijker voor ons zelf maken.

Door: Rowan Mulder

Delen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: