Hellas’63 A1 neemt revanche tegen Exakwa!

Donderdagavond 16 juni stond de wedstrijd tegen Exakwa op het programma. We hadden iets goed te maken tegen deze tegenstander en daarom was dus ook iedereen er toe bereid om alles te geven, ondanks dat we al kampioen waren. De strijd die er de afgelopen wedstrijden ook was tegen Exakwa, werd ook nu al snel duidelijk. Dit maakte het een leuke wedstrijd. Ook deze wedstrijd was het weer een strijd om de Hellas hooligans in én buiten het veld in toom te houden.

Door een scherpe start van ons wisten we al snel met 4-0 voor te komen, al lieten we Exakwa steeds in de wedstrijd door ze terug te laten komen. Zo is het van 4-0 snel 4-3 geworden en ook de voorsprong van 7-3 hebben we weggeven tot een stand van 7-7. Vanaf toen hebben we Exakwa eigenlijk niet meer in laten lopen en hebben we de voorsprong alleen maar verder uitgebreid. We gingen de rust in met een 10-7 voorsprong.

Vaak hebben we moeite met scherp terugkomen na de rust, maar doordat de coaches ons erop wezen dat we ook na rust scherp moesten blijven, begonnen we ook redelijk sterk aan de tweede helft. Hierdoor scoorden we ook na rust snel 4 doelpunten en zo werd de stand 14-7. Ondanks de ruime voorsprong bleef iedereen er vol voor gaan en zo wisten we er nog 4 te scoren. De eindstand van deze altijd lastige wedstrijd werd 18-12.

Ondanks de felle strijd wist onze scheidsrechter Claudia de wedstrijd goed in toom te houden. We willen haar daar heel erg voor bedanken!

Door: Carleen.

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: