Hellas’63 A1 speelt gelijk tegen Exakwa in de 2de play off wedstrijd

Zaterdag 16 april was het zover. De tweede playoff wedstrijd van Hellas’63 A1 tegen Exakwa A2 stond op het programma. Na de spannende pot in Lelystad die nipt (13-12) verloren werd wist iedereen wat er moest gebeuren.

Op een tijdstip waarop pubers liever nog op bed liggen, werd er aangetreden voor de wedstrijd. Het in grote getale aanwezige publiek werd getrakteerd op een spannend potje korfbal.

De zwart-witte formatie wist wat ze moest doen en begon sterk aan de wedstrijd. Vorige wedstrijd werd verloren op de eerste helft en dat ging ze niet nog een keer gebeuren. Hellas liep uit naar een 5-2 voorsprong. Dit was voor de Exakwa coaches reden om hun, zeer gevulde, wisselbank aan het werk te zetten. Door deze wissels kwam Exakwa beter in hun spel. Net voor rust wist deze ploeg dan ook de stand gelijk te trekken met de 9-9.

Het was Exakwa die sterker aan de tweede helft begon. De ploeg wist binnen no time uit te lopen naar een 9-11. Dit was het moment voor de coaches van Hellas’63 A1 om een time out aan te vragen. Exakwa uit hun snelle ritme halen en de zwart-witte formatie weer scherp te krijgen. Gelukkig kon daarna de stand gelijk getrokken worden naar 11-11.

Vanaf dat moment liep de spanning in de zaal steeds hoger op. Er ontstond een spannende slotfase. De supporters van beide teams gingen nog maar eens even flink te keer om hun team net dat zetje in de rug te geven. Met nog 3 minuten op de klok wist Hellas middels een afstandsschot de stand op 14-13 te zetten. Helaas wist Exakwa net voor tijd de stand nog gelijk te trekken via een strafworp. Hellas’63 had nog 1 goede aanval maar kwam niet meer tot scoren. Zo wist Exakwa over beide wedstrijden als winnaar uit de bus te komen.

Namens Hellas’63 willen we Exakwa A2 van harte feliciteren met de overwinning, en de bijbehorende promotie.

Daarnaast willen we heel graag al het publiek heel erg bedanken! Jullie hebben ervoor gezorgd dat deze 2 wedstrijden er 2 zijn om nooit te vergeten! Wij hopen dan ook dat jullie er, ondanks alles, wel van hebben genoten!

We kunnen trots terug kijken op de behaalde resultaten in de zaal. Uiteindelijk hebben wij dit resultaat volledig met ons eigen team bereikt! We willen dan ook William en Jonah heel erg bedanken voor het altijd maar klaarstaan als wij ze nodig hadden! Ook de overige wissels uit de C1 die gedurende het zaalseizoen bij ons wilden aansluiten heel erg bedankt!

We hopen iedereen weer op het veld te zien! Daar staat onze A1 gedeeld 1e in de poule dus ook daar hebben ze nog wat om voor te strijden!

Door: Anoniem

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: