Hellas’63 A1 wint belangrijke wedstrijd van concurrent Telstar A1

Op zaterdag 21 mei stond de wedstrijd tegen Telstar op het programma. Dit was een hele belangrijke wedstrijd, want Telstar stond op plek 2 met maar 1 punt verschil. We wisten nog van de vorige keer dat Telstar een goed team heeft, want toen was het een hele spannende wedstrijd en werd het uiteindelijk 13-13.

We begonnen heel goed aan de wedstrijd. Door een mooie bal van Carleen op Simone maakte Simone de 0-1. Daarna maakte Jonathan de 2-0 door een strafworp. We liepen al snel uit tot 0-4 door doelpunten van Christiaan en Jolijn. Telstar scoorde de 1-4, maar al snel werd het 1-6 door doelpunten van Jonathan en Christiaan. We kwamen zelfs op een voorsprong van 3-11, maar net voor rust kwam Telstar terug tot 6-11.

De tweede helft begonnen we ook wel goed en door een schot van Jonathan werd het 6-12. Door een schot van Rowan werd het 7-14. Telstar scoorde twee keer en toen stond het 9-14. Het leek op het einde nog even spannend te worden, want Telstar kwam nog terug tot 10-15, maar door doelpunten van Christiaan en Rowan werd het uiteindelijk 11-19.

Het was een leuke en spannende wedstrijd en gelukkig hebben we deze belangrijke wedstrijd gewonnen. We staan nog steeds eerste, nu met drie punten verschil. Met nog drie wedstrijden te gaan wordt het dus nog spannend wie er kampioen wordt.

Door: Simone.

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: