Hellas’63 A1 wint in 2de helft van Oranje Zwart A1

Oranje zwart A1- hellas’63

Dinsdagavond om 18:15 uur vertrokken we richting Zwolle, om een wedstrijd te spelen tegen oranje zwart A1. Toen we aan waren gekomen gingen we warmlopen en begon om 19:15 de wedstrijd.

Al snel kwamen we met 1­-0 voor door een korte kans van Christiaan met 1 hand, al snel werd het ook 1-1 door een schot. We kwamen ook helaas 2-1 achter door nog een schot, gelukkig scoorde Jonathan snel een hele terechte stip en toen was het 2-2. Even later kwamen we 3-2 achter door een korte kans, gelukkig scoorde Rowan al snel de 3-3 met een korte kans. En daar was de voorsprong weer hoor Jonathan met een mooi schot 3-4, balen al snel weer 4-4 door een schot. Helaas net voor rust krijgen we ook nog eens de 5-4 tegen door alweer een schot, toen was het fluitsignaal rust.

De eerste helft was erg slap van onze kant, we starten helemaal niet scherp in tegendeel tot de ouders en coaches, die hadden heerlijke koffie, verzorgt door Bertina omdat de kantine niet open mocht i.v.m. corona. Wij hadden vooral erg veel moeite met het afmaken van onze kansen want we hebben er de eerste helft ook erg veel gemist.

Toen begon de tweede helft, we begonnen erg goed aan de tweede helft Rowan scoorde meteen een mooi schot de 5-5 dus. We maakten onze kansen nu wel iets meer af, daarom scoorde Jonathan gelukkig de 5-6 met een korte kans. Toen kreeg hellas een vrije bal en wat denk je Jonathan schiet hem er weer in 5-7. Toen scoorde Lieke een mooi schot voor de 5-8 en kort daarna scoorde Christiaan de 5-9 met een korte kans. Toen scoorde Carleen een mooi schot de 5-10 en Simone scoorde snel een korte kans en het werd 5-11. In de tweede helft werd er veel afgevangen dus konden er lange aanvallen worden gedraaid dat leidde tot de 5-12 door een schot van Rowan.

De scheidsrechter floot af en we hebben de tweede helft een mooie pot neergezet, geen tegen doelpunten en zelf wel redelijk wat gescoord, we hadden echt heel veel kansen maar we zijn uiteindelijk blij met dit resultaat. Het was de eerste helft voornamelijk spannend omdat wij onze kansen niet afmaakten, de tweede helft hebben we goed gespeeld en dit was het resultaat. De puntjes gepakt en we zijn KAMPIOEN!

Door: Christiaan Westerink.

Delen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: