Hellas’63 A1 wint ook laatste veldwedstrijd en is ongeslagen kampioen!!

Op een regenachtige zaterdagochtend stond de wedstrijd van de A1 tegen Oranje-zwart gepland. Om 10:15 stonden beide teams klaar op het veld om te beginnen aan de wedstrijd. Het weer was wisselvallig, soms een regenbui en soms een zonnetje. Vooraf aan de wedstrijd was het voor de A1 erg duidelijk dat er een stuk scherper begonnen moest worden aan deze wedstrijd dan voorgaande wedstrijden omdat het anders nog erg spannend kon gaan worden.

Al vrij snel na het fluitsignaal om de wedstrijd te starten was het Rowan die scoorde met een strafworp en een mooi schot. Hierna kwam Hellas op dreef en bleven de doelpunten komen. Nadat Jolijn en Jaïr een doorloopbal scoorde, en Rowan de 5-0 had gescoord kreeg Oranje-zwart meer kansen en maakten ze een doelpunt met een schot. Toch is het in de eerste helft bij dit ene schot gebleven waardoor de A1 van Hellas de rust inging met een score van 9-1 mede door doelpunten van Michelle, Jonathan en Christiaan. Het werd wel duidelijk dat de A1 erg sterk was begonnen aan de wedstrijd waardoor ze nu een mooie voorsprong hadden behaald.

In de tweede helft werd het duidelijk dat de A1 van Hellas het lastiger kreeg, er werden meer tegendoelpunten gescoord. Dit kwam niet persé door de tegenpartij maar meer door de conditie van de spelers in de A1… (Gelukkig weet Ruben hier wel raad mee). Toch bleven de doelpunten gelukkig komen en wisten ook Christiaan, Jonathan en Carleen te scoren. De wedstrijd werd beëindigd door de scheidsrechter met een verdiende score van 16-6.

Door: Lieke Dekker.

Delen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: