Hellas’63 verslaat opnieuw SDO (W) met ruime cijfers!

Op een bijzonder warme 29 oktober kwam SDO (W) op bezoek in Nunspeet om de return te spelen. In de vorige wedstrijd tussen beide ploegen werd de wedstrijd in de eerste helft beslist, waarin Hellas’63 op een 8-0 voorsprong kwam. Na een mindere tweede helft eindigde die wedstrijd met een 7-16 eindstand. Het doel van de return was om hetzelfde spel op de mat te leggen, als vorige week tegen Blauw Zwart.
Na een gelijk opgaande start van de wedstrijd (3-3), was het de thuisploeg die het eerste gat sloeg halverwege de eerste helft (11-4). Met doelpunten over alle schijven is de hele ploeg gevaarlijk en wist SDO (W) geen grip te krijgen op het aanvalsspel van de zwart-witten. Typerend voor het spel van de thuisploeg was de minuut voor het rustsignaal. Waar SDO (W) al in gedachten bij de thee zat, scoorde Hellas’63 twee keer in de laatste 30 seconden. Ruststand 17-7.
Waar Hellas’63 het spel uit de eerste helft wilde doorzetten, kwam SDO (W) de kleedkamer uit met de opdracht dit te ontregelen. Ondanks de pogingen van de oranje-witten om het tempo te vertragen, ging Hellas’63 verder om de voorsprong te vergroten. Eindstand 28-15.
Door deze winst is Hellas’63 nog steeds ongeslagen koploper van de competitie. Opnieuw dank aan alle supporters die geholpen hebben de winst binnen te slepen. Volgende week wacht de inhaalwedstrijd tegen Regio uit Vaassen. Regio is de huidige nummer 3 uit de competitie, dus alle support is opnieuw hard nodig. Aanvang 15.30 uur in Nunspeet.
Door: Lennard.

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: