Hellas’63 wint dit keer op normaal gras

Op zaterdag 15 oktober was het tijd voor de wedstrijd in Schoonoord tegen SDO. Het was laat en het regende zacht. Geen ideale weersomstandigheden om te spelen op normaal gras voor de mensen die geen voorbereidingen hadden getroffen met hun schoeisel. Gelukkig lag het veld er mooi bij in Schoonoord.

Tijdens de voorbereiding werd voornamelijk verteld dat SDO niet onderschat moest worden. Zo ging Hellas vol goede moed van start.

Hellas begon de wedstrijd meteen scherp met een 0-4 voorsprong. Na één schot van SDO wisten we de stand uit te breiden tot 1-9. We gingen de rust in met een 3-9 voorsprong.

Na de rust werd er een oud bekende Hellas 1 speler gewisseld bij SDO. Dit maakte voor Hellas uiteraard geen verschil. Hellas breidde de stand al heel snel verder uit door goede en simpele aanvallen waarin de doelpunten snel vielen. Zo af en toe pikte SDO nog wat doelpuntjes mee, maar Hellas wist het aantal tegendoelpunten onder de 10 te houden.

Na het eindsignaal stond er een mooie score op het bord: een 9-23 winst waarbij Hellas de punten weer mee kon nemen naar Nunspeet.

Volgende week speelt Hellas thuis tegen Blauw Zwart. Dit belooft een pittige pot te worden, maar Hellas gaat er, zoals gewoonlijk, met volle moed tegenaan.

Door: Marit.

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: