Hellas’63 wint in sportieve wedstrijd van Elko

Op zaterdag 8 oktober stond onze eerste thuiswedstrijd op het programma. Het was heerlijk weer en er waren veel mensen gekomen om ons aan te moedigen. Onze tegenstander vandaag was Elko uit Elim. Vooraf hebben we besproken wat we gingen doen volle bak gaan, slim spelen, zuiver verdedigen en aanvallend kijken wat goed uit kwam.

Na een goede warming-up zijn we om half 4 begonnen met de wedstrijd. We hadden een sterke start want binnen een tien minuten stonden we voor met 4-0.
Daarna wist ook Elko de korf te vinden en het was 4-1 en daarna 4-2. Het werd een gelijk opgaande strijd en de stand bij rust was 8-5.
In de rust hebben we overlegd wat we moesten doen. Elko wist nog terug te komen tot 2 punten verschil, 9-7, dus even een tandje erbij om de winst binnen te halen.

Het was een leuke en sportieve wedstrijd. Waar we vaak de rebound hadden en veel kansen creëerden. Gelukkig bleef het niet alleen bij creëren maar werden er ook mooie punten gemaakt, we wisten verder uit te lopen. En toen het eindsignaal klonk stond er een mooie score van 18-10.

Volgende week spelen we weer een uitwedstrijd en gaan we naar Schoonoord, om te spelen tegen SDO.

Door: Christiaan.
Foto’s: Jesse Ruiter.

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: