Hellas’63 wint wederom op groot veld

Na een mooie toeristische heenreis, met hier en daar een beetje vertraging was Hellas dan toch in Doesburg aangekomen, om het op te nemen tegen Rivalen. Wederom mochten wij bij Rivalen spelen op een groot veld, maar hier hadden wij vorige wedstrijd tegen SDO op kunnen oefenen.

Rivalen was voor Hellas een onbekende tegenstander. Dus een leuke uitdaging dat je een beetje Blanco de wedstrijd in gaat, want van beide kanten weet je niet hoe er gespeeld wordt. Als om 15:30 het fluitsignaal gaat, schiet Hellas uit de start blokken en staat het snel 0 – 4. Nadat Rivalen een keer scoort, schiet Hellas er ook weer 2 doelpunten in, als Rivalen nog een keer scoort. Stand is opgelopen naar 2 – 10. Hellas speelt rustig en met vol vertrouwen verder en loopt steeds een beetje verder uit. Na weer een doelpunt aan de zijde van Rivalen en 2 van Hellas, wordt er gefloten voor Rust. Stand 3 – 12.

In de rust onder het genot van een kop thee, wordt er het een en ander besproken, maar daar zullen we niet te veel over zeggen. Die thee was tevens ook goed om weer een klein beetje op te warmen, want stil staan in de regen, daar kun je best van afkoelen. Als er genoeg besproken is en de scheidsrechter het tijd vind om weer te beginnen, gaat Hellas vol goede moed van start.

Nadat vrij snel na de start van de 2de helft het 1e doelpunt van Hellas weer valt, moeten wij daarna toch een klein poosje wachten voor er toch bij 1 van de 2 ploegen een doelpunt valt. Rivalen is de gelukkige en scoort, maar hier liet Hellas het niet bij en scoorde daar gelijk een doelpunt achteraan. Opnieuw een kleine periode, waarbij beide teams elkaar van het score af kunnen houden en er geen doelpunten vallen, tot dit keer Hellas weer als eerst de korf weet te vinden en 4x achter elkaar scoort. Stand is inmiddels opgelopen naar 4 – 17. 15 minuten voor tijd zet Rivalen er toch nog weer een tandje bij en gaat redelijk met Hellas mee scoren. Doelpunten vallen meer om en om en als de scheidsrechter het dan toch genoeg vind, wordt er afgefloten met 9 – 20 winst in het voordeel van Hellas. Een mooie eindstand waarbij er over veel verschillende spelers gescoord werd, er veel mooie spel momenten waren, maar er zeker ook nog het een en ander te leren valt.

Volgende week speelt Hellas wederom een uitwedstrijd en dit keer mogen zij afreizen naar Oldeberkoop, om het op te nemen tegen Lintjo. Opnieuw een onbekende tegenstander, maar Hellas gaat er vol goede moed naartoe werken.

Door: Noëlla.

Laatste berichten:

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: