K.V. Hellas’63 zoekt trainer voor selectie seizoen 2020-2021

De korfbalvereniging Hellas’63 te Nunspeet zoekt een trainer voor het komende seizoen. Onze Senioren 1 en 2 bestaat uit een goede mix van jeugd en ervaren spelers. Ons eerste team komt in de zaal uit in de 2e klasse en op het veld in de 4e klasse (dit door keuzes na het seizoen 2018-2019). Ons 2e team komt in beide competitie uit in het breedte korfbal, uiteraard met de ambitie weer op korte termijn terug te keren in het wedstrijdkorfbal.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer die zijn of haar ideeën kan overbrengen op deze groep, waardoor er nieuwe elan ontstaat en er een frisse waait door de selectie. De selectie is de afgelopen jaren getraind door een tweetal spelers/trainers. Onze ambitie is om het 1e team op 2e klasse niveau te kunnen handhaven en hierin een stabiele factor te zijn en om ons 2e team terug te brengen naar de wedstrijdkorfbalcompetitie, om de aansluiting met het 1e team meer tot stand te kunnen brengen. Als jij een jonge trainer bent, die graag zij of haar eerste stappen wilt maken op seniorenniveau, dan staan uiteraard positief tegenover.

Wij vragen van de nieuwe trainer om 1x in de week de selectie te trainen en 1x in de week alleen het 1e. Daarnaast verwachten wij dat de trainer de coaching van het 1e team verzorgt op de zaterdag. Ook zien wij een adviserende rol binnen de TC. Uiteraard staat hier een nog nader te bepalen vergoeding tegenover.

Ben jij degene die graag bij ons aan de slag wil, neem dan contact op met ondergetekende.

Hopelijk tot ziens,

Met sportieve groet,

Coert Schemmekes

06 50575713

Delen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: