Kangoeroes weer het veld op!

Eindelijk konden we weer gaan trainen met de kangoeroe klup!! En wat was het een prachtige zonnige morgen. Wij hadden er weer veel zin in. En ook aan de kinderen was het te merken dat ze blij waren dat het weer kon! Ze waren allemaal erg vrolijk en gezellig.
We hebben eerst onze spieren warm gemaakt. Daarna gingen we een parcours doen. De kinderen moesten met een bal in hun handen slalommen om de pionnen, en aan het einde de bal door de korf rollen. Daarna deden we het nog een keer maar dan met een ballon tussen de benen geklemd. Oei…dit was wel wat lastiger. Maar het is iedereen gelukt. En wie klaar was ging even op de korf schieten.
Daarna hebben we een spel gedaan met de parachute. De kinderen hadden allemaal samen de parachute vast en dan werd er tot 3 geteld. Bij 3 ging de parachute omhoog en moest 1 kind er onderdoor rennen voordat de parachute weer beneden was. Wat een lol hadden ze!
Toen was het tijd voor een korte pauze, even lekker wat drinken. Na de pauze hebben we een spel gedaan met wasknijpers. Alle kinderen kregen 3 wasknijpers. Deze mochten ze ergens aan hun kleren vastmaken. Bij start Ging iedereen proberen om van elkaar een wasknijper te pakken en op zijn/haar eigen kleding te doen.
Na dit spel nog even op de korf geschoten en toen was het al weer tijd om op te ruimen. Het was een leuke ochtend. Hopelijk hebben we volgende week weer zo mooi weer!

Delen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: