Pietengym 2020

Op dinsdag 1 december hebben we in de Brake pietengym/korfbal gedaan. Er waren kinderen van de E1, de E2 en van de kangoeroe klup. Ook waren er een aantal kinderen leuk verkleed als Piet en er was zelfs een klein sinterklaasje bij!

Er stonden verschillende dingen klaar die de kinderen konden doen. En ze gingen allemaal enthousiast met de spelletjes aan de gang. De grotere en kleinere kinderen door elkaar en dat ging erg goed! Ze hebben hard geoefend met over het dak lopen, door een schoorsteen kruipen en pakjes door de schoorsteen gooien. Van al dat rennen en spelen kregen ze het best warm, dus snel even wat drinken.

Zaten ze net lekker rustig…..werd er ineens heel hard op de deur geklopt! De jongste kinderen vonden het wel een beetje spannend dus maar even snel achter de deur kijken wat dat was. En wat denk je? Staan er ineens 2 grote volle zakken en 1 zak met pepernoten! En Piet? Nergens te zien! In de zak met pepernoten zat een brief, deze was van sinterklaas! In de brief stond dat de pieten dit jaar door alle corona regels helaas niet mee konden doen met sporten. Omdat ze dit erg jammer vonden heeft bezorgpiet toch snel even iets langsgebracht. Eerst hebben we lekker van de pepernoten gesmuld en daarna snel kijken wat er in de zak zat. Voor elk kind een chocoladeletter en een lekkere zak schuimpjes. Wat een heerlijke verrassing van Sint en Piet! Alles snel in de tas gedaan want er was nog wat tijd over om te spelen! Toen het tijd was om naar huis te gaan kreeg iedereen nog een pieten diploma mee naar huis.

Wij vonden het erg gezellig, we hopen dat de pieten er volgend jaar weer bij kunnen zijn!

Door: Jolanda Westerink

Delen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: