Thuisblijvende Hellas’63 1 supporters hebben niks gemist in Diemen.

Na de sterke winst op Huizen 1 vorig weekend, stond vervolgens DKV Victoria 1 op het programma. Deze onbekende ploeg uit Diemen had alleen van de koploper verloren en werd gezien als een directe concurrent. In typisch Nederlands weer werd de strijd om plek 3 uitgevochten.

Aan het begin van de wedstrijd deden beide ploegen weinig voor elkaar onder. Mede door het herfstachtige weer speelden beide ploegen op een laag tempo, waardoor er weinig doelpunten vielen. Tot aan de rust speelde de Nunspeters onder hun gebruikelijke niveau, waardoor er geen gat geslagen kon worden tegen Victoria. Als de doelpunten vielen, vielen ze aan beide kanten. Dit leidde tot een ruststand van 5-4 in het voordeel van de thuisploeg.

Aan het begin van de tweede helft had de uitploeg absoluut de intentie en de inzet om te laten zien wat ze konden, maar dit kwam er, vriendelijk omschreven, niet uit. Op alle fronten werd een Hellas’63 waardig niveau niet gehaald. In de tweede helft scoren de zwart-witten één keer, terwijl de thuisploeg het niveau van de eerst helft wel kon vasthouden. Eindstand 9-5.

DKV Victoria mocht terecht de punten in Diemen houden na een zwakke vertoning van Hellas’63. Natuurlijk mag er even gebaald worden van dit mindere optreden, maar het is nu zaak om als één ploeg hier leerpunten uit te halen. “Lang balen heeft sowieso geen nut”, aldus de trainer.

Zaterdag 10 oktober staat de uitwedstrijd tegen De Eemvogels.

Door: Lennard Vinke.

Delen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: