Update coronavirus

Beste korfbalvrienden,

Gisteravond zijn er door de overheid nieuwe maatregelen afgekondigd ter verdere verspreiding van het Coronavirus. Helaas blijven wij, als sportvereniging, niet buiten schot. De KNKV volgt de richtlijnen van het RIVM en de overheid, waardoor wij ook gebonden zijn aan de volgende maatregelen.

De kantine is vanaf vanavond voor een periode van in ieder geval drie weken gesloten. Tijdens trainingsavonden en wedstrijden mag er geen publiek op de velden aanwezig zijn. We willen daarom ook vragen uw kinderen zoveel als mogelijk op de fiets te laten komen of anders uw kinderen op de parkeerplaats af te zetten en om ze daar na de training ook weer op te halen. Vooralsnog kunnen de wedstrijden gewoon doorgaan, maar aanmoedigingen vanaf de kant zullen onze teams de komende weken moeten missen.

Uiteraard hebben deze maatregelen gevolgen voor de club, maar als dit er toe leidt dat het aantal besmettingen terugloopt en het reproductiegetal weer onder de 1 komt, waardoor we het virus weer onder controle krijgen, werken we hier van harte aan mee.

We vragen deze medewerking ook van jullie. Neem je verantwoordelijkheid en spreek elkaar erop aan als het even niet goed gaat.

Wel wil ik nog even mijn complimenten maken aan jullie allemaal. Afgelopen zaterdag hebben wij controle gehad van de toezichthouders van de Gemeente Nunspeet over de naleving van de tot dan toe geldende maatregelen rondom Corona. Deze heren waren zeer te spreken over ons gedrag op en om het veld. Ook de maatregelen welke genomen zijn in de kantine, ondanks de relatief kleine ruimte, waren goed doordacht en het maximale wat wij konden doen.

Laten we met z’n allen onze schouders eronder zetten en ons serieus houden aan de maatregelen, zodat we hopelijk op redelijk korte termijn elkaar weer kunnen spreken op en rond ons korfbalveld en daarbij een heerlijk bakje koffie te kunnen drinken met elkaar.

 

Met sportieve groet,

Bestuur k.v. Hellas’63

Delen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: