Zaterdag 12 September 2020 Hellas’63 C1 tegen Rood-wit C2

Om 10:15 werden er ellebogen gegeven door beide teams en werd het fluitsignaal gegeven. Het begin van de wedstrijd werd het Hellas al gelijk moeilijk gemaakt. We hadden al best veel kansen, alleen lukte de afronding gewoon niet. Helaas stonden we uiteindelijk toch al snel achter met 2-0. Gelukkig herpakten we ons weer en scoorden we ons eerst doelpunt met een prachtige doorloopbal. Dit gaf weer wat hoop waardoor we een paar minuten daarna een 2de doelpunt maakte. Na dit doelpunt werd er meteen om een time-out gevraagd door de tegenstanders. Daarna werden er helaas weer 2 doelpunten gescoord door rood-wit wat de stand in de rust 4-2 maakte.

De 2de helft was heel spannend. Eerst scoorde Hellas met een prachtig afstandsschot wat de stand 4-3 maakte. Maar al snel werd er weer gescoord door de tegenpartij. Het was heel spannend, omdat we zo veel kansen hadden, maar helaas ging het met de afronding niet zo goed. We schoten de ballen er net niet in.
De stand werd 6-4. Daarna begonnen we toch weer in te lopen en we voelden dat het beter ging en het werd 6-5. Het eind van de wedstrijd begon te naderen en de tegenpartij vroeg om nog een time- out. Na de time-out scoorde rood-wit nog 1 keer. En helemaal aan het einde van de wedstrijd scoorde Hellas het laatste doelpunt.

Toen het eindfluitje klonk was het 6-7 en hadden we helaas na een zware maar mooi wedstrijd toch verloren. Het was wel een super mooie wedstrijd (ook om van te leren) en de volgende keer gaan we proberen te winnen.

Door: Stephanie.

Delen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Met dank aan onze sponsoren:

Vind ons:

Sportpark de Wiltsangh
Sportlaan 5
8072 CA Nunspeet

Volg ons: