inschrijfformulier2

De korfbalvereniging Hellas’63 is opgericht in 1963 en heeft momenteel ongeveer 150 leden die zich op verschillende manieren bezighouden met de korfbalsport. Een aantal teams speelt ‘wedstrijdkorfbal’ en de rest van de vereniging speelt zogenoemd ‘breedte-korfbal’. Dit alles gebeurt in competitieverband. Deze competities worden georganiseerd door het Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond (KNKV).

Korfbal

Korfbal speel je het hele jaar door. In de zomer op het veld op de Wiltsangh, in de winter in sporthal De Brake. Korfbal is de enige teamsport in Nederland, die altijd gemengd (jongens en meisjes samen) gespeeld wordt.

Jeugdactiviteiten

Naast de trainingen en de competitiewedstrijden wordt er nog veel meer georganiseerd voor de jeugd van Hellas’63. Zo zijn er voor de jeugd allerlei feestavonden en een playbackshow.

Aanmelden

Nieuwe leden kunnen zich aanmelden door het inschrijfformulier hier boven te downloaden, uit te printen, in te vullen en op te sturen per post of e-mail. Verdere gegevens staan op het inschrijfformulier.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt € 45,-. Dat is inclusief een Hellas’63 shirt.

Opzeggingen

Opzegging lidmaatschap voor 1 mei schriftelijk. Het lidmaatschap wordt voor tenminste 1 jaar aangegaan en wordt telkens stilzwijgend een jaar verlengd. Bij het niet vroegtijdig opzeggen zal de contributie dus nog voor een jaar gelden.

Contributie

Senioren

S- en MW-teams
Per Maand
20,00
Per Jaar
240,00

Junioren

A-teams
Per Maand
17,00
Per Jaar
204,00

Aspiranten & Pupillen

B- t/m F-teams
Per Maand
14,50
Per Jaar
174,00

Wilt u meer informatie?

Neem contact op met de ledenadministratie.